Anonym

Endringar

Frå Selje.info
468 byte lagde til ,  3. september 2016 kl. 10:57
inkje endringssamandrag
Det finst mange overnattingsstadar i Selje. Den mest kjende er kanskje Selje Hotel med Spa og Seljesanden som næraste nabo. For litt informasjon om dei forskjellige overnattingsstadane, sjå under:
 
==Seljevågen Leiligheter==
[[Fil:Seljevagen.jpg|thumb|200px]]
Tlf: 41 75 92 92 - [http://www.seljevaagen-apartment.com/ http://www.seljevaagen-apartment.com/]<br>
Seljevågen Apartment har utleie av flotte ferieleiligheter heile året. Du finn dei midt i Selje sentrum ved den flotte Seljevågen.
<br style="clear:both;">
==Selje Hotel==
[[Selje Hotel]] ligg i Selje sentrum med Seljesanden som næraste nabo. Hotellet har mange gode tilbod, og har i ei årrekkje satsa på personleg utvikling og trivsel (velvære). Siste på dette området er thalassoterapi. Sjå heimesida til hotellet.
Les meir om Selje Hotel og historia [[Selje Hotel|her]].
Selje Hotel har vinterstengt vinteren 2016/2017.
<br style="clear:both;">
==Seljevågen ApartmentNabben Inn==[[Fil:Seljevagen.jpg|thumb|200px]]Tlf: 41 47 90 00 75 92 92 - [http://www.seljevaagen-apartmentnabben.comno/ http://www.seljevaagen-apartmentnabben.comno/]<br>Seljevågen Apartment har utleie Flott 3-roms ferieleilighet midt i hjertet av flotte ferieleiligheter heile åretidylliske Selje. Du finn dei midt i kommer tett på naturen helt på kaikanten, og har et utmerket utgangspunkt for å oppleve sagnomsuste Selje med Selje sentrum ved den flotte SeljevågenKloster, Seljesanden, Vestkapp og mer! Perfekt for par, reiser alene, bedriftsreisende og familier (med barn). Utleie hele året.
<br style="clear:both;">